Onderhoud

Bij Van Der Linden kennen we niet alleen uw naam, maar ook uw wagen. Elke machine heeft onderhoud nodig en door regelmatige controle verkleint u de kans op ongelukken en pech.

 

Op vakantie naar Pechstrook?
Pech onderweg is het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten. Kan u de lokale garagist daar vertrouwen?
En verstaat hij wat je eigenlijk bedoelt? Voorkom deze problemen en plan voor u vertrekt een nazicht bij uw betrouwbare garagist die de geschiedenis van uw voertuig kent.
 

mecaniciens_bezig_2.jpg
 

Ook de airco draait in warme landen op volle toeren. Deze geregeld laten reinigen zorgt voor minder verbruik, betere prestaties en minder pollen in de wagen. Als uw wagen op onderhoud komt, kan u een gratis vervangfiets gebruiken. Nood aan een vervangwagen? Meld dit bij het maken van de afspraak en wij reserveren er een voor u. (Let op: vervangwagen kost 24,5 euro/dag)

 

Of naar Slipland?

In de winter stellen de koude en gladde dagen uw wagen voor uitdagingen. Vooral het startcircuit en batterij moeten in topconditie zijn om vlot te kunnen starten als u de sleutel omdraait op de koude ochtenden. Winterbanden zorgen voor meer grip op rijm of ijzelplekken en brengen u ook op uw bestemming als het sneeuwt. U kan uw andere velgen en banden trouwens gratis opslaan bij ons in beschermde ruimten. 

 

banden_opslag.jpg