Autocrew

We streven naar een correcte dienstverlening aan een eerlijke prijs op basis van kwaliteitsonderdelen aangepast aan het budget van elke klant. 

Als u op zoek bent naar kwalitatief onderhoud en herstelling van uw auto en bestelwagen, dan kan u bij ons modern familiebedrijf terecht.

we kiezen voor zekerheid:

- de beste onderdelen
- het recentste diagnosemateriaal
- bijscholingen van onze werknemers
- open communicatie met de klanten

Want eerlijk duurt het langst.

(Heb je een idee om onze garage nog te verbeteren)

In onze garage kiezen we voor een persoonlijke service in een familiale context. Steeds zoeken we samen met u naar een goede prijs-kwaliteitsoplossing. Onverwachte kosten vermijden we door overleg en duidelijke afspraken. Bij het ophalen van uw herstelde wagen kan u rekenen op begrijpelijke uitleg over de gedane herstelling en de factuur.

 

isabelle_klanten_2.jpg

 

Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

 

Dat zegt ook de wet: sinds 2010 moeten consumenten voor onderhoudsbeurten of reparaties gebruik kunnen maken van elk erkend herstelbedrijf, zowel tijdens de wettelijke garantieperiode als tijdens verlengde garanties. Wij bieden deze betrouwbare service door onze ervaren monteurs Benoit, Cafer en Gert. Wij scholen ons bij en gebruiken ultramoderne testapparatuur zodat we de juiste diagnose kunnen stellen.

 

In 1969 start Roland met de garage in de Sint-Bernadettestraat 207. In 1976 verhuizen Roland en Monique naar de voormalige houtzagerij in de Hoge Weg 199 en daar bouwen ze hun nieuwe atelier uit.
 

garage_1977.jpg

 

In 1998 komt zoon Benoit erbij en in 2006 neemt hij de garage over: dezelfde vertrouwde kwaliteit aan een redelijke prijs.

 

Sinds eind 2012 werken we nauw samen met Bosch en zijn we een volwaardig lid van de Autocrew familie. Dit biedt een grote meerwaarde in technische ondersteuning: we gebruiken de meest geavanceerde diagnose apparatuur en –software en krijgen geregeld opleiding en training. Ook beschikken we over de meest actuele documentatie van alle modellen van alle merken en kunnen we aan alle auto’s en bestelwagens werken.

 

garage_2015.jpg